BG
Избор на кожа

Инвестиция в истински оригинал
Естествената кожа е натурална и топла с напълно индивидуални характеристики. Лора Ашли използва само висококачествени, цели и полу анилинови кожи, много от които направени червени чрез употреба на водни бои или пигменти и с финиш от естествени субстанции като пчелен восък. Това позволява естествени маркировки, белези, вариации в отсенките и прекрасни характеристики на наистина автентична кожа, на която да се наслаждаваш.

Истинската красота идва със зрелостта
С малко грижа кожата може само да се подобри с времето. Често странен знак или драскотина може да се появят, модулирането на формата ще се случи и цветовете могат да се смекчат, но това не намалява трайността, а само ще увеличи уникалният вид на мебелта и ще добави допълнителен характер. Кожата е инвестиция в бъдещето, на която ще се наслаждават много поколения напред.

За да бъдете сигурни, че ще сте напълно удовлетворени и напълно ще разберете кожата, която сте избрали, моля, прочетете детайлите за нашата широка гама кожи по-долу:

Кожа Класификация по каталог
Описание и характеристики
Изключителна
/Vintage/
Фина кожа

Златно кафява, с финни двутонови вариации. Полу анилинова кожа, на която е премахната едрата текстура и е положен финиш. Белезите и набраздяванията все още ще се виждат и ще могат да бъдат почувствани под финиша.
Опушена
/Smokey/
Фина кожа
Тази кожа се характеризира с белези и набраздявания. Характерна черта на тези кожи е восъчният финиш, който създава видима тенденция на „издърпване” с леки корекции при областите с високо напрежение; това също така подчертава естествените набраздявания в тези области. По-устойчива на одраскване.
Едуардиян
/Edwardian/
Специфична кожа
Кожа решена в топъл, тъмен тон с фин състарен вид. Кожата е много гладка. Гладкият финиш по-лесно се драска, въпреки че гладкостта може да се възстанови с най-обикновено изтриване. Там където кожата е опъната, например върху облегалките за ръце на мебелите, тя ще изсветлее. Всички характеристики на кожата могат да бъдат видени, особено белезите и набраздяванията.
Антик
/Antique/
Специфична кожа
Обагрена в лек светлокафяв цвят, мината с тъмно кафява вакса и сушена обърната. Това създава античен вид след като финишът се напука. Всички естествени белези създават автентично старинен вид. Характерен за тази кожа е финишът с вакса, който създава ясна тенденция на опъване, така че светлите петна в областите на високо напрежение могат да бъдат видени.
Бретон и Риджънси
/Breton and Regency/
Специфична кожа
Гладка кожа с фино състарен и богат на тонове вид. Гладкият финиш е податлив на одраскване, въпреки че гладкостта може да се възстанови с най-обикновено изтриване на кожата. Там, където кожата е опъната / разтегната /, например върху облегалките за ръце на мебелите, тя ще изсветлее.
Класик Сатчел
/Classic Satchel/
Специфична кожа
Тази силна, меко оцветена кожа замества кожата за седло. Много естествена със значителни вариации в текстурата и цвета. Сатчел има три скрити символа, така че обърнете внимание на клиента, че всяка част ще има ясно изразена текстура, белези и набраздявания.
Ранчо
/Ranch/
Специфична кожа
Новата кожа Ранчо може да се поръча само за фотьойлът Брандън. Тя е висококачествена изцяло анилинова кожа в богат и дълбок цвят. Тя има състарен и богат на тонове вид. Кожата притежава гладкост, което означава че ще изглежда много светла там, където е опъната, както например на подлакътниците на стола.

 * Забележка
- Кожата има видима текстура, белези и набраздявания
- Кожата има ясна текстура, белези и набраздявания.
- Кожата има много дълбока текстура, белези и набраздявания.

Share |