BG
Избор на плат

Избрали ли сте подходящият плат?
Трайността на всеки плат е точно определена и може да бъде открита в Каталогът на Лора Ашли на страницата за Тапицерии. Има два основни класа плат:
  - Леки домашни платове – за лека / рядка употреба
  - Основни домашни платове – за основна / честа употреба

Всички наши платове с двойно предназначение и тези за тапицерия отговарят или надхвърлят Британският стандарт за тапицерии и имат среден резултат на теста за триене от 22,000. Трябва да бъде запомнено, че острите предмети като шипове, катарами и нокти на домашни любимци неизбежно ще повредят дори и най-издръжливите платове.

Мебелите на Лора Ашли се оферират само за домашна употреба. Моля, свържете се с Услуги за Вътрешен дизайн относно търговски поръчки.

Разбирате ли композициите и характеристиките на плата, който сте избрали?
Всички платове имат уникални черти и характеристики. Често тъкмо заради тези конкретни характеристики ние избираме точно тези платове за нашите колекции. Страницата с Речник на платовете в нашият каталог съдържа пълните детайли за всеки плат. Моля, имайте в предвид тези характеристики преди да поръчате. Всички отбелязани точки са естествени или търсени черти и няма да се смятат за грешка.

Кейтлин / вълнене кадифе /
Този плат има отличителен намачкан вид. Всяка част от мебелта, тапицирана с плат Кейтлин ще има уникален индивидуален вид и ще притежава лека светлосянка и цветна вариация навсякъде. Ако се поръча повече от една мебел, тапицирана с плат Кейтлин, то ще има известна разлика в цвета.

Алегра Голд
Този плат има двутонен ефект. Това не трябва да бъде възприемано като странност или дефект.

Богати платове / Виландри, Крофтън и Франчеза /.
Всички богати платове могат да изглеждат смачкани след употреба. Това е характеристика на плата, не дефект.

Ленени платове
Ленените платове / с малки по-дебели изтъкани части / са естествени, с наситени характеристики. Тези платове не се повреждат от употреба и нямат дефекти.

Мебели с дамаска.
Мебелите с текстилна дамаска могат да се смачкат при пренасяне. Моля, изчакайте една седмица, за да се изгладят гънките.

Гардсмен - Защита на плата.
Всички платове за тапицерии на Лора Ашли / без кожите / - със някои изключения, които са отбелязани в каталога - се третират с Гардсмен защита от петна. Това е химическо третиране, което защитава плата от зацапване и петна. Моля, имайте в предвид, че химическото третиране с този препарат увеличава устойчивостта срещу петна – но не прави плата устойчив на петна. Редовното почистване е от съществено значение.

В добавка, ние препоръчваме гаранцията на Гардсмен защита, която покрива и инцидентни повреди на мебелите, като например скъсване, намокряне и изгаряне за 5 години.

Share |